Golfsesongen rykker stadig nærmere 13. Mar, 2015

Skrevet av Ole Ølness  •  Nyheter  • 

Selv om vi bare skriver midten av mars, har golfbanen på Ilstad dukket fram fra snøen. Vinteren har foreløpig vært snill med banen, så det er bare å håpe på at siste rest av vinter ikke blir for streng

I styrekontorene har vi også så smått begynt å rasle med papirene for å forberede sesongen. Det gjøres i disse dager klart for utsendelse av fakturaer for 2015. Fakturabeløpene baserer seg på det medlemmene betalte for 2014. Dersom noen nå, i absolutt siste liten, ønsker endring i hvilken type spillerett de skal ha for 2015, så må vi ha denne beskjeden før 15. mars. Etter den dato sendes fakturaene ut basert på fjorårets spillerett.

Drivingrangen vil vi åpne så snart forholdene gjør det mulig å kjøre ballplukkemaskinen uten at gressmatta ødelegges. Det vil i år være nødvendig med polletter eller rangekort for å få ut baller fra ballmaskinen. Rangeåpningen vil bli annonsert på hjemmesiden, så følg med.

Når det gjelder baneåpning, må vi nok fortsatt vente en stund. Men siden mange av oss står i startblokkene, håper vi at det skal være mulig å avholde årets første turnering 3 mai, såfremt banen tillater det.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rdt og prv igjen.